Ročne in avtomatske maske za varjenje

Razvrsti po:
CENOVNI RAZPON

Naglavna varilna maska v naši ponudbi je namenjena profesionalni rabi in je hkrati varna, trendovska ter prilagojena vsem vrstam varjenja. Zasnovana je tako, da nudi široko vidno polje, maska za varjenje s pomočjo občutljivega senzorja samodejno aktivira zatemnitev takoj, ko pričnete z delom. Izdelki so primerni tudi za brušenje in odlično ščitijo pred UV in IR žarki. Privlačna oblika je udobna za nošenje, celotno zaščitno ogrodje pa nizki teži navkljub odlično varuje tudi pred letečimi delci in udarci. Ne odlašajte z nakupom in sebi ter svojim zaposlenim zagotovite 100 % zaščito na delovnem mestu!

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali varilna maska omogoča samodejno zatemnitev?

Nekateri modeli omogočajo avtomatično zatemnitev stekel takoj po začetku dela. Ta funkcija poteka preko občutljivih senzorjev, zatemnitev je tako izvedena v samo nekaj tisočinkah sekunde, zato bodo vaše oči zares zaščitene.


Kako se maska za varjenje napaja?

Napajanje poteka preko sončnih kolektorjev. Prednost takega napajanja je v tem, da ni potrebe po menjavi baterij ali pa potrebe po vklapljanju in izklapljanju napajanja.


Kakšna je teža maske za varjenje?

Zaradi posebnih materialov je maska za obraz lahka in težka nekaj več kot pol kilograma. Ergonomična oblika je prilagojena tako, da je nošenje udobno tudi za daljše časovno obdobje.


Kakšna je cena varilnih mask?

Izdelki, ki jih lahko nosite tudi med brušenjem, so dražji in znašajo nekaj več kot 100 €. Cenejše variacije so na voljo tudi za manj kot 60 €. Klasična varilna maska je narejena iz plastike in posledično cenejša.


Pošlji povpraševanje