HUGONG varilni aparati

CENOVNI RAZPON

Iščete zanesljiv varilni aparat? V ponudbi imamo izdelke največjega svetovnega proizvajalca varilnih aparatov. To je korporacija Hugong, ki jo zastopamo na tržišču Slovenije. Gre za proizvajalca, ki se je razvil tako, da je bil (in je še vedno) kooperant vseh največjih svetovnih brendov v varjenju. Izdelek Hugong odlikuje najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, sodoben design in odlične varilne sposobnosti. Varilni aparati nove generacije IGBT inverterske tehnologije se lahko pohvalijo z visoko zmogljivostjo pri razrezu nerjavnih jekel, aluminijastih in drugih zlitin. Vsak izdelek je odlično varnostno opremljen ter nudi vrhunsko napetostno in toplotno zaščito. Naprave so zasnovane uporabniku prijazno, zato je rokovanje z njimi enostavno.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali je znamka Hugong kakovostna?

Kitajski proizvajalec ima več kot 60 let izkušenj s področja razvoja in patentiranja pripomočkov za varjenje. Na Kitajskem trgu podjetje dosega tudi visoke ocene, kar je dober indikator kakovosti.


Ali imate v ponudbi tudi premične izdelke?

Varilni aparat INVERMATRIX 270 Pulse je mobilen in zmogljiv, zato ga boste lahko brez težav prestavljali po terenu in prostorih. Dodatno prenese velike obremenitve in ima vgrajeno 4-kolesno enoto za žico.


So varilni aparati v vaši ponudbi dragi?

Cene se gibljejo od 200 eur do dobrih 5000 eurov. Cena je odvisna od moči izdelka in dodatnih lastnosti, kot so kolesa … Za več informacij o posameznem izdelku nas pokličite.


Ali na svoje izdelke nudite tudi garancijo?

Na nekatere izdelke nudimo tudi garancijo kakovosti, kot je na primer varilni aparat MIGSTICK 300LCD. Ob nakupu vam pripada 2 leti garancije.


Zakaj so varilni aparati iz vaše ponudbe kakovostni?

Absolutno, saj zagotavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, so varni za uporabo, omogočajo varjenje različnih materialov, kot je ogljikovo, nizko legirano, nerjavno jeklo, so priljubljena izbira predvsem profesionalnih mojstrov.


Pošlji povpraševanje