HUGONG varilni aparati

Iščete zanesljiv varilni aparat? V ponudbi imamo varilnike največjega svetovnega proizvajalca varilnih aparatov. To je korporacija Hugong, ki jo zastopamo na tržišču Slovenije. Gre za proizvajalca, ki se je razvil tako, da je bil (in je še vedno) kooperant vseh največjih svetovnih brendov v varjenju. Varilni aparati Hugong nudijo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, poleg tega pa jih odlikuje sodoben design in odlične varilne sposobnosti. Varilni aparati nove generacije IGBT inverterske tehnologije se lahko pohvalijo z visoko zmogljivostjo pri razrezu nerjavnih jekel, aluminijastih in drugih zlitin. Vsak izdelek je varnostno opremljen ter nudi vrhunsko napetostno in toplotno zaščito. Naprave so zasnovane uporabniku prijazno, zato je rokovanje z njimi enostavno.

Za večje nakupe je možen dodaten popust!

CENOVNI RAZPON

Odlični varilni aparati priznanega proizvajalca Hugong vas ne bodo pustili na cedilu. Pri izbiri je pomembno, da razmišljamo, v kakšne namene bomo varilni aparat uporabljali in tako se lažje odločimo, kateri varilni aparat je najbolj primeren za nas.

Inverterski varilni aparati Hugong so opremljeni s tehnologijama Anti-Stick in Hot start, ki varilcu močno olajšata delo. Možna je tudi regulacija Arc Force (dinamika varjenja, katero lahko nastavite glede na lego varjenja, vrste elektrode,..).

Na zalogi imamo vedno več kot 200 varilnih aparatov in več kot 80 ton varilne žice in elektrod. Manjši ali pa večji industrijski varilni aparati, ki jih imamo v ponudbi bodo sigurno kos tudi največjim velikim obremenitvam, njihov kompakten dizajn, ali pa preprosto premikanje pa bo olajšalo delo in tudi shranjevanje.

V kolikor potrebujete pomoč pri odločitvi pa nas brez zadržkov kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte, in naši svetovalci vam bodo pomagali izbrati pravi varilni aparat za vas.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali je znamka Hugong kakovostna?

Kitajski proizvajalec ima več kot 60 let izkušenj s področja razvoja in patentiranja pripomočkov za varjenje. Na Kitajskem trgu podjetje dosega tudi visoke ocene, kar je dober indikator kakovosti.


Ali imate v ponudbi tudi premične izdelke?

Varilni aparat INVERMATRIX 270 Pulse je mobilen in zmogljiv, zato ga boste lahko brez težav prestavljali po terenu in prostorih. Dodatno prenese velike obremenitve in ima vgrajeno 4-kolesno enoto za žico.


So varilni aparati v vaši ponudbi dragi?

Cene se gibljejo od 200 eur do dobrih 5000 eurov. Cena je odvisna od moči izdelka in dodatnih lastnosti, kot so kolesa … Za več informacij o posameznem izdelku nas pokličite.


Ali na svoje izdelke nudite tudi garancijo?

Na nekatere izdelke nudimo tudi garancijo kakovosti, kot je na primer varilni aparat MIGSTICK 300LCD. Ob nakupu vam pripada 2 leti garancije.


Zakaj so varilni aparati iz vaše ponudbe kakovostni?

Absolutno, saj zagotavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno, so varni za uporabo, omogočajo varjenje različnih materialov, kot je ogljikovo, nizko legirano, nerjavno jeklo, so priljubljena izbira predvsem profesionalnih mojstrov.


Pošlji povpraševanje