Akcija 2024

Razvrsti po:

Metal Mikulić in Unior sta pripravila doslej največjo prodajno akcijo orodja in opreme UNIOR, ki vsebuje več kot 160 kompletov in posameznih orodij. Med drugim boste v akciji našli garniture raznolikih orodij, klešče, kladiva, vijačne udarnike, vozičke z in brez orodja, delovni pult …

Akcijski popusti znašajo tudi do 50%

Za nakupe nad 200 € dobite še dodatni 5 % popust.

Za še večji nakup pa lahko pridobite še dodatni popust, zato nas kontaktirajte bodisi prek telefona 01 729 51 11 ali pišite na info@metalmikulic.si in pripravili vam bomo najboljšo ponudbo.

Katalog ročnega orodja in opreme Unior v akciji si lahko prenesete na povezavi.

Z gotovostjo trdimo, da imamo največjo zalogo vozičkov za orodje in orodja Unior. Če česa nimamo, je dobavljivo v nekaj dneh.

CENOVNI RAZPON

Podjetje Unior d.d. je proizvajalec ročnega orodja iz Slovenije že od leta 1919, z več kot 2000 zaposlenimi in mednarodno mrežo povezanih podjetij in distributerjev, ki uspešno zastopajo Unior v številnih državah po svetu. Podjetje je razdeljeno na programe Odkovki, Strojegradnja, in Ročno Orodje.

Prednosti ročnega orodja Unior so:

✔ Visokokakovostna ročna orodja, izdelana v Evropi (ISO 9001 certificirana), nagrajena z Evropsko blagovno znamko kakovosti z več kot 86 % izdelkov izdelanih v EU.

✔ Dobri in stabilni nabavni viri (Unior je solastnik tovarne za predelavo jekla v Sloveniji).

✔ Dolgoletne izkušnje skozi vse proizvodne procese (kovanje, strojna obdelava, toplotna obdelava, površinska zaščita in drugo).

✔ Lasten oddelek za razvoj in kakovost s prostori za testiranje.

✔ Fleksibilnost proizvodnje (celoten krog proizvodne poteka v podjetju).

✔ Doživljenjska garancija za orodje.

✔ Širok nabor različnih orodij in opreme za delavnice, kot so standardna orodja, motoristična orodja, avtomobilska orodja, kolesarska orodja, izolirana orodja (VDE certificirano do 1000 V) in drugo.

Pošlji povpraševanje