Vozički za orodje

Razvrsti po:
CENOVNI RAZPON

Organizirajte si svojo delovno površino in pripomočke zložite v UNIOR voziček, narejen iz premium pločevine. Izdelki so večnamenski in oblikovani z mislimi na končnega uporabnika. Voziček z orodjem prenese visoke obremenitve, nekatere izdelčne variacije so na voljo tudi z orodjem. S centralnim ključem boste svoje pripomočke dobro zavarovali pred krajo, prav tako poseben varnosti sistem onemogoča sočasno odpiranje več predalov. Voziček z orodjem 940JUMBO 1 nudi še več prostora za vse vaše pripomočke.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali UNIOR voziček vsebuje orodje?

Vozički Unior obstajajo v izvedbah brez orodja ali pa v kompletu z orodjem. Imamo veliko različnih kompletov tako, da lahko izberete sebi primernega.


Katere so glavne prednosti vaših izdelkov za shranjevaje pripomočkov?

Znani so po veliki prostornini za shranjevanje, centralnem zaklepanju, ki ob samo enem obratu ključa zaklene vse predale, modern dizajn, možnost implementacije številnih dodatkov …


Kako je s popusti za voziček za orodje?

Če boste redno spremljali našo spletno stran, vam bo hitro postalo jasno, da so popusti pri nas nekaj povsem vsakdanjega. Voziček lahko dobite tudi do 45 % ceneje.


Kaj vpliva na ceno?

Na ceno za voziček za orodje vpliva več dejavnikov, kot je na primer velikost, dodatki, pripadajoče orodje, kolesa za premikanje, odlagalna površina …


Pošlji povpraševanje