Vozički za orodje

Razvrsti po:

Vozički za orodje so zasnovani tako, da vam omogočajo, da imate orodje vedno pri roki in ga brez težav prevažate na katero koli delovno mesto. Vozički za orodje so mobilna alternativa stacionarnim omaricam. Ponujajo velik odlagalni prostor za shranjevanje različnega orodja in pripomočkov za delavnice. So idealna rešitev, da brez večjega napora prestavite delovno opremo po delavnici, obratu oziroma proizvodnji.

Vsak profesionalec si lahko glede na dimenzije, materiale in razdelitev notranjega prostora izbere voziček, ki najbolj ustreza njegovim potrebam. V ponudbi imamo vozičke za orodje podjetja Unior. Čisto vsak Unior voziček, ki ga ponujamo, je izjemno funkcionalen in robusten. Z vozičkom za orodje lahko uporabnik orodje pospravi čisto in varno, a ga kljub temu vedno nosi s seboj in ima pri roki. Unior voziček velja za enega bolj funkcionalnih in kvalitetnejših tako na domačem kot tudi svetovnem trgu. Vozički za orodje Unior se med seboj razlikujejo po velikosti, številu predalov, volumnu, nosilnosti, nekateri imajo dodatne izvlečne police in možnosti obešanja na kaveljčke in tako naprej.

Ponujamo vam vozičke za orodje, ki so prazni ali v kompletih z orodjem. Vozički z orodjem Unior sestavljajo raznovrstni kompleti, ki so rezultat nenehnega sodelovanja Unior-ja z lokalnimi profesionalnimi uporabniki orodja. Unior voziček za orodje je izdelan iz izjemno trpežne kovine in ima običajno kolesa, s katerimi jih je mogoče premikati in potiskati. Voziček za orodje je torej sestavljen iz konstrukcije velikega števila predalov in koles za zagon. V predale lahko shranite orodje in komplete orodij, običajno za specializirane obrtnike.

CENOVNI RAZPON

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali UNIOR voziček vsebuje orodje?

Vozički Unior obstajajo v izvedbah brez orodja ali pa v kompletu z orodjem. Imamo veliko različnih kompletov tako, da lahko izberete sebi primernega.


Katere so glavne prednosti vaših izdelkov za shranjevaje pripomočkov?

Znani so po veliki prostornini za shranjevanje, centralnem zaklepanju, ki ob samo enem obratu ključa zaklene vse predale, modern dizajn, možnost implementacije številnih dodatkov …


Kako je s popusti za voziček za orodje?

Če boste redno spremljali našo spletno stran, vam bo hitro postalo jasno, da so popusti pri nas nekaj povsem vsakdanjega. Voziček lahko dobite tudi do 45 % ceneje.


Kaj vpliva na ceno?

Na ceno za voziček za orodje vpliva več dejavnikov, kot je na primer velikost, dodatki, pripadajoče orodje, kolesa za premikanje, odlagalna površina …


Pošlji povpraševanje