Omare za orodje

Razvrsti po:

Nič ni bolj zoprno kot neuspešno iskanje orodja sredi dela. Vzemite red v svoje roke in si olajšajte iskanje z omarami za orodje podjetja Unior. Omare za orodje so najboljši način za varno shranjevanje orodja in opreme, saj vam ni treba brskati po delavnici, škatlah, garaži, da bi našli manjkajoča klešča ali imbus ključ. Omare za orodje poskrbijo, da je vaše orodje na svojem mestu, vedno pregledno in hitro dosegljivo, ko ga rabite. Poleg tega pa je lahko tudi zaklenjeno na varnem.

Medtem ko so vozički za orodje ali kovčki za orodje odlična možnost za delo na projektih, pri katerih boste v določenem trenutku potrebovali opremo na dosegu roke ali na terenu, pa so omare za orodje namenjene za dolgoročno shranjevanje in sprostijo dragocen prostor na tleh delavnic in delavnih mizah.

Omare za orodje znamke Unior so narejene iz kakovostne jeklene pločevine, ki je zaščitena z lakom proti mehanskim poškodbam in zato ob normalni uporabi skoraj neuničljiva.

Izbirate lahko med različno velikimi omarami, ki imajo različne funkcije, kot na primer možnost polnjenja baterijskega orodja, omaro s predalniki z višjo nosilnostjo … Na voljo so tudi viseče omare, omare z rolojem, čisto vse pa lahko dopolnite s praktičnimi Unior dodatki, kot na primer pregrade in razdelilniki, s katerimi je orodje enostavno dosegljivo, kar omogoča enostavno vzdrževanje reda in s tem povečuje produktivnost dela vsakega mojstra.

CENOVNI RAZPON

Ko se lotite projekta, je za njegov uspeh in vašo zbranost ključnega pomena, da poskrbite za urejenost orodja in delovnega prostora.

Ne glede na to, ali iščete omare za profesionalno delavnico ali pa za domačo garažo, boste med Uniorjevimi artikli sigurno našli visokokakovostne, cenovno ugodne in vzdržljive omare za orodje, ki ustrezajo vašim potrebam.

Če imate veliko zbirko orodij ali raznovrstno opremo, večje omare omogočajo shranjevanje vsega v ločenih prostorih, tako da se predmeti med seboj ne mešajo. Če imate le nekaj predmetov, ki jih redno uporabljate, vam lahko zadostuje že predalnik.

Nakup omare za orodje je večja naložba, zato je prav, da je ta čim bolj kakovostna in bo dolgoročno služila svojemu namenu. Da so Uniorjeve omare za orodje najboljša izbira pa naj vas prepriča tudi njihova doživljenjska garancija.

Pošlji povpraševanje