Kovčki in torbe za orodje

Razvrsti po:

Kovčki in torbe za orodje se uporabljajo za shranjevanje in transport orodja. Kovčki za orodje so običajno narejeni iz močnega platna, poliestra ali umetnega usnja.

V ponudbi imamo kovčke in torbe za orodje, vrhunskega domačega podjetja Unior, ki se lahko pohvali z več kot 100 let izkušenj na področju oblikovanja in proizvodnje ročnega orodja in opreme za delavnico. Unior je eden izmed petih vodilnih proizvajalcev ročnega orodja in delavniške opreme v Evropi.

Unior kovčki za orodje imajo žepe na notranji in zunanji strani. Z odlično preglednostjo zagotavljajo urejeno in pregledno “mobilno delavnico” ter s tem hitrejše delo oziroma večjo učinkovitost mojstra. Uniorjevi kovčki za orodje imajo trdno in dodatno ojačano dno.

Poleg tega imajo Unior kovčki za orodje robustno aluminijsko ohišje narejeno iz ABS materiala, ki je odporno na udarce in ima zaščito proti ostrim robovom. Imajo ročaje za prenašanje in zaklepni mehanizem notranjost kovčka za orodje pa lahko razdelimo z eno ali več pregradami. Ohišje kovčka za orodje zagotavlja maksimalno trdnost in varnost. V ponudbi imamo prazne kovčke za orodje, ali pa kovčke z že pripravljenimi kompleti orodja. Obstajata dve vrsti kovčkov za orodje, prvi, ki jih nosite z ergonomskim ročajem, in drugi, ki imajo kolesa in teleskopski ročaj.

CENOVNI RAZPON

Uniorjevi kovčki za orodje vam olajšajo mobilnost pri delu, hkrati pa ščitijo orodje pred poškodbami med prenosom, ko se morate podati na teren. Torbe in kovčki za orodje se med seboj razlikujejo predvsem po dimenzijah, prostornini, številu žepov, možnosti obremenitve in dodatnih funkcijah.

Unior kovčki za orodje so tako kot ostali izdelki podjetja Uniorja oblikovani v sodelovanju z lokalnimi – profesionalnimi mojstri in serviserji. Ti svoje izkušnje in potrebe delijo z Uniorjevimi strokovnjaki in inžinjerji, ki nato s svojo strokovnostjo in željo po neprestanem napredku in inovativnosti oblikujejo izdelke, ki jih mojstri na terenu z veseljem uporabljajo pri svojem vsakodnevnem delu ali v prostem času.

Pošlji povpraševanje