Delovni pult

Razvrsti po:

Ne glede na naravo svojega dela in kaj točno počnete, je samoumevno, da imate določeno orodje, ki ga morate nekam postaviti, kot tudi, da potrebujete delovno površino, kjer boste delo opravljali. Središče vsake boljše delavnice je delovni pult za delavnico. Delavni pult za delavnico služi kot prostor, na katerem je možno opraviti manjša popravila ter med delom začasno shraniti orodje, opremo in stroje. Ni vsak delavni pult za delavnico primeren za vsako delo, saj so opremljeni z različnimi pripomočki, omaricami ali predali za shranjevanje orodja, omogočajo lepo postavitev in obešanje vašega orodja.

V ponudbi imamo Uniorjeve modularne in kompaktne modele delovnih pultov za delavnico, ki jih je enostavno premikati, so idealni za povečanje oz. izkoriščanje prostora v delavnici in zagotavljajo trdno delovno površino pri delu.

Seveda sam delovni pult za delavnico ni dovolj. Dopolnimo ga lahko z drugo opremo, kot na primer: predalniki različnih širin, pregrade za predale, omare in viseče omare, ki se prilegajo delovnem pultu za delavnico oz. jih lahko, tako kot plastične posode obesimo na perforirano ozadje različnih dimenzij.

Podjetje Unior je eden vodilnih proizvajalcev ročnega orodja in opreme za delavnico v Evropi, pri svojem delu pa je uspešen predvsem zato, ker redno sodeluje z lokalnimi profesionalnimi mojstri in tako redno nabira potrebe in izkušnje na terenu.

CENOVNI RAZPON

Delovni pult za delavnico lahko dopolnite še z lučmi, policami z nosilci in delavniškimi ploščami miz, ki so največkrat izdelane iz pločevine, lesa ali kovine. Sem sodi tudi druga oprema za prenos in shranjevanje orodja kot na primer zaboji in kovčki za orodje ter vozički za orodje. Idealno je, če se prilegajo.

Unior že več kot 100 let opremljanja delavnice po Sloveniji in v svetu, zato ne čudi, da so pri tem izredno inovativni in ponujajo rešitve, ki omogočajo odlično preglednost in enostavno dosegljivostjo orodja. Uniorjev delavni pult za delavnico omogoča mojstrom enostavno vzdrževanje reda v delavnici in posledično povečuje produktivnost dela vsakega mojstra.

Pošlji povpraševanje