Momentni ključi

Razvrsti po:

Momentni ključi v naši ponudbi se lahko pohvalijo z visoko stopnjo natančnosti, in sicer +/- 3 %. Omogočen je tudi zaklep in nastavitev do želene stopnje navora. Na voljo so mehanski in elektronski momentni ključi, digitalni omogočajo tudi vijačenje pod želenim kotom. Obe verziji najdemo v različnih industrijah in se uporabljata za vijačenje cevi, senzorjev in ostalih elementov. V primeru vprašanj nas pokličite ali nam pišite – z veseljem vam bomo pomagali!

CENOVNI RAZPON

Pogosto zastavljena vprašanja

Koliko znaša natančnost, ki jo imajo momentni ključi?

Natančnost CW znaša +/- 2 %, CCW natančnost pa +/- 3 %. Elektronska različica je povezljiva tudi z računalnikom.


Ali na izdelke nudite tudi garancijo?

Garancija je zagotovljena v obliki merjenj in za večino izdelkov znaša 10.000 letnih merjenj. O pogojih garancije s prodajalcem spregovorite pred nakupom. Ob nakupu za vsak izdelek prejmete tudi certifikat elektromagnetne kompatibilnosti.


Ali se lahko momentni ključi uporabijo tudi za odvijanje?

Nikakor! Prav tako je nujno, da pri zategovanju sledite nalepki, ki je vidna na ključu. Samo nalepka kaže pravilno smer za zategovanje. Ko začutite, da ste dosegli želen moment, v hipu prenehajte z dodajanjem sile.


Ali moram pri rokovanju s pripomočkom upoštevati kakšna navodila/usmeritve?

Vedno uporabite samo toliko sile, kot jo momentni ključi potrebujejo. Prav tako je potrebno merilni mehanizem po uporabi sprostiti na začetni položaj.


Koliko znaša kalibracijski interval?

Interval znaša 12 mesecev oziroma 5000 meritev.


Pošlji povpraševanje