Cevne klešče

Razvrsti po:

Za vas samo najboljše: cevne klešče UNIOR so narejene iz premium krom vanadijevega jekla in so v celoti kovane, zato je notranja struktura materiala stabilna in se ne ukrivlja pod pritiski. Za še boljšo zaščito je orodje dodatno premazano z obstojnim lakom. Cevne klešče so narejene v skladu s strogimi standardi, kot jih določa industrija. Vodilo čeljusti ima prav posebno sestavo, narejeno iz tempirane litine. Napravo lahko uporabite za prijemanje, vijačenje, vrtenje …

CENOVNI RAZPON

Pogosto zastavljena vprašanja

Iz česa so narejene cevne klešče?

Izdelki so narejeni iz materialov, ki prenesejo tudi visoke obremenitve. Ostale lastnosti vključujejo visoko natezno trdnost, visoka elastičnost in neobčutljivost na razpoke.


Katere so prednosti induktivnega kaljenja, ki se uporablja za izdelavo orodja?

Induktivno kaljenje označuje segrevanje jekla ali ostalih materialov pod visokimi temperaturami. Skozi proces hlajenja se notranja struktura materiala še dodatno utrdi, prav tako je višja tudi napetost.


Imate v vaši ponudbi na izbiro tudi set orodij?

Če izberete cevne klešče v garnituri, boste v pakiranju dobili več izdelkov: 1 univerzalne in 2 45-stopinjske. Garnitura orodja v SOS vložku – 964/54SOS vsebuje razširjeno kolekcijo orodij in je lahko vaš že za 179,73€.


Izdelke katerega proizvajalca te vrste orodja najdem v vaši ponudbi?

Podjetje UNIOR je v naši ponudbi prisoten že kar nekaj let: verjamemo v kakovost svojih dobaviteljev: Slovensko podjetje je na trgu prisotno več let, v tem času so bili zaslužni za številne inovacije na področju izdelave orodja.


Za kaj se uporabljajo cevne kotne 45° klešče?

Uporabljajo se za prijemanje, vrtenje in vijačenje različnih cevi, matic, prirobnic … Ozobljene čeljusti imajo trdne kaljene zobe za vse vrste površin.


Pošlji povpraševanje