Orodje UNIOR

Unior orodje je sinonim za kakovostno in inovativno kovaško opremo. V Uniorjevem programu ročnega orodja je vsako leto izdelanih več kot 100 milijonov kosov orodja in pločevinaste embalaže.

Unior orodje je znamka odličnosti. Temelj Uniorjevega slovesa in uspeha je v popolnem razumevanju jekla in kovaštva, dokaz njihove odličnosti pa so vrhunske in inovativne rešitve, prilagojene posameznim in specifičnim namenom uporabe. Razvoj ročnega orodja Unior nenehno sledi potrebam profesionalnih in ljubiteljskih mojstov po vsem svetu.

V Metal Mikulić je vedno na zalogi cca 2.300 pozicij orodja Unior. Če česa nimamo na zalogi pa je po navadi dobavljivo v enem tednu.

Vrhunsko kakovost Unior orodja zagotavlja več dejavnikov, med drugim lastna jeklarna in kovačnice, nenehne naložbe v lasten razvoj in kontroliranje kakovosti v vseh fazah od materialov pa do uporabe. Unior orodje je v celoti zasnovano in izdelano v Evropi!

Orodje s pomočjo najsodobnejše tehnologije razvija ekipa izkušenih specialistov za posamezna področja, pri čemer imajo vselej v mislih potrebe uporabnikov.

Unior orodje zagotavlja vsaj 3x daljšo življenjsko dobo v primerjavi z drugimi orodji, poleg tega pa zagotavlja trpežnost in vzdržljivost, kar vpliva na nemoten delovni proces. Posebno pozornost Unior namenja ergonomskemu oblikovanju orodja, s čimer zmanjšuje fizični napor pri delu ter se odraža v popolnem prilagajanju predmetu dela, zaradi česar ne prihaja do zdrsov ali poškodb. Orodje Unior zagotavlja optimalno razmerje med kvaliteto in ceno.

CENOVNI RAZPON

Pogosto zastavljena vprašanja

Katere so glavne prednosti, s katerimi se lahko pohvali UNIOR orodje?

Gre za gradbene pripomočke z izredno dolgo življenjsko dobo, prav tako v podjetju vse produkte ves čas izpopolnjujejo. Naš izdelčni asortiman je širok, za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo.


Ali na svoje izdelke nudite tudi garancijo?

Na UNIOR orodje ne nudimo garancije. Podjetje je sinonim za kakovost, kar dokazujeta priljubljenost in razširjenost izdelčnega asortimana.


Iz česa je narejeno orodje UNIOR?

V podjetju za izdelavo izdelkov uporabljajo samo kakovostne materiale, kot je jeklo. Vsi pripomočki (klešče, škarje, izvijači) so še dodatno zaščiteni z odpornimi premazi, kar je še posebej pomembno pri zasnovi napetostnih inštalacij.


Je orodje Unior namenjeno samo profesionalnim mojstrom?

Ne, UNIOR orodje je namenjeno tudi ljubiteljskim uporabnikom, ne glede na vašo stopnjo izkušenosti, smo gotovi, da boste v naši ponudbi nekaj zase našli tudi hobi mojstri.


Ali izdelki slovijo kot kakovostni?

Seveda, vsi izdelki in pripomočki so visokokakovostni. Gre za priljubljeno podjetje predvsem v Evropi, ki slovi po najsodobnejši opremi in procesih izdelave, njihove izdelke uporabljajo tudi največji avtomobilski proizvajalci.


Pošlji povpraševanje