Orodje UNIOR

CENOVNI RAZPON

Unior je znamka odličnosti. Njen temelj je popolno razumevanje jekla in kovaštva, dokaz njene odličnosti so vrhunske in inovativne rešitve, prilagojene posameznim in specifičnim namenom uporabe. Razvoj ročnega orodja Unior nenehno sledi potrebam profesionalnih in ljubiteljskih mojstov po vsem svetu. V Metal Mikulić je vedno na zalogi cca 2.300 pozicij orodja Unior. To kar ni na zalogi pa je po navadi dobavljivo v enem tednu.

Pogosto zastavljena vprašanja

Katere so glavne prednosti, s katerimi se lahko pohvali UNIOR orodje?

Gre za gradbene pripomočke z izredno dolgo življenjsko dobo, prav tako v podjetju vse produkte ves čas izpopolnjujejo. Naš izdelčni asortiman je širok, za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo.


Ali na svoje izdelke nudite tudi garancijo?

Na UNIOR orodje ne nudimo garancije. Podjetje je sinonim za kakovost, kar dokazujeta priljubljenost in razširjenost izdelčnega asortimana.


Iz česa je narejeno orodje UNIOR?

V podjetju za izdelavo izdelkov uporabljajo samo kakovostne materiale, kot je jeklo. Vsi pripomočki (klešče, škarje, izvijači) so še dodatno zaščiteni z odpornimi premazi, kar je še posebej pomembno pri zasnovi napetostnih inštalacij.


Je orodje Unior namenjeno samo profesionalnim mojstrom?

Ne, UNIOR orodje je namenjeno tudi ljubiteljskim uporabnikom, ne glede na vašo stopnjo izkušenosti, smo gotovi, da boste v naši ponudbi nekaj zase našli tudi hobi mojstri.


Ali izdelki slovijo kot kakovostni?

Seveda, vsi izdelki in pripomočki so visokokakovostni. Gre za priljubljeno podjetje predvsem v Evropi, ki slovi po najsodobnejši opremi in procesih izdelave, njihove izdelke uporabljajo tudi največji avtomobilski proizvajalci.


Pošlji povpraševanje