Primeži

Razvrsti po:
CENOVNI RAZPON

Ključavničarski primeži podjetja Rapid odlično kljubujejo zunanjim vplivom, kot je stalna izpostavljenost udarcem in ostalim mehanskim poškodbam. Odzivna litoželezna čeljust zagotavlja 100 % oprijem elementa in ne popusti med celotnim postopkom dela. Ohišje je dodatno zaščiteno pred korozijo, ostali deli so pocinkani, vreteno pa je še dodatno zaščiteno pred poškodbami. Naj vas prepričata ekonomična cena in odlična kakovost naših izdelkov.

Pogosto zastavljena vprašanja

So primeži v vaši ponudbi kakovostni?

Vsi izdelki v naši ponudbi so skrbno izbrani in kakovostni, izdelani iz litega železa/ogljikovega jekla in obstojni. Dolgo življenjsko dobo še dodatno zagotavlja natančno obdelano ohišje, ki skupaj z oprijemljivo čeljustjo odlično spenja obdelovanca.


Katere lastnosti mora imeti vpenjalo?

Primež mora biti izdelan iz odpornega materiala, ki ob pritisku obdrži svojo obliko. Čeljust mora biti popolnoma zaprta in zagotoviti dober oprijem. Orodje mora biti dobro zaščiteno tudi proti rjavenju in koroziji.


Kakšne so cene izdelkov?

Kakovosten produkt boste dobili že za nekaj več kot 100 evrov. Najdražji primerek v naši ponudbi stane 565,64 €.


Lahko pri vas dobim primež za cevi?

V našem naboru izdelkov sta na voljo tudi dva primerka, primerna za vpetje cevi. Kovane čeljusti so še dodatno pocinkane, razpon čeljusti pa znaša 1/8″ – 3″. Mogoča je montaža na mizarsko mizo.


Iz česa so izdelani primeži?

Primeži v naši ponudbi so izdelani iz kakovostnega ogljikovega jekla. Le-ta je odlično odporen na zunanje vplive in zaščiten pred korozijo.


Pošlji povpraševanje