Križni linijski laserji

Razvrsti po:

Križni linijski laser Lamigo bo namesto vas opravil poravnavanje. To zmanjšuje možnost človeške napake in kasnejših odstopanj. Najnovejša tehnologija uravnavanja zdaj še natančnejša! Večji domet omogoča opravljanje meritev tudi na večje razdalje. Ste vedeli, da povprečna baterija v napravi zdrži tudi do 16 ur? Zato brez skrbi: na delovišču boste lahko brez skrbi, da bi vam zmanjkalo elektrike. Imate za nas še kakšno vprašanje? Z veseljem pričakujemo vaš klic!

CENOVNI RAZPON

Pogosto zastavljena vprašanja

Katere so glavne prednosti križnega linijskega laserja?

Naše izdelke odlikuje velik domet (do 30 m), sprejemnik pa vleče do 60 m. Hitro in enostavno projiciranje ustvarja popolnoma ravne linije. Pride v kompletu s kovčkom in ostalimi pripomočki.


Zakaj se uporablja ta merilni inštrument?

Križni linijski laser se večinoma uporablja za uravnavanje predmetov na steno, kot so slike, ogledala … Laserski križ zagotavlja večjo natančnost z majhno napako (+/- 3 %).


Katere vrste črt izdelek projicira?

Križni linijski laser navidezno nariše navpično in vodoravno črto. Oboje vam pomaga pri vizualizaciji in vzdrževanju ravne krivulje na steni.


Koliko stane križni linijski laser za samoniveliranje?

Cene izdelkov se razlikujejo glede na domet, natančnost, opcije s sprejemnikom …. Najnižja cena za križni linijski laser znaša 129 €, najvišja pa 629, 90 €.


Pošlji povpraševanje