Diamantne rezalne plošče, lonci, krone in svedri CARAT

Razvrsti po:

Carat Nederland sodi med največje proizvajalce diamantnih plošč v EU, vrtalnih kron in diamantnih loncev za brušenje, vrtanje in brušenje betona oz. keramike. Ponudbo redno dopolnjuje z inovativnimi izdelki. Nenehno vlaganje v raziskave in razvoj zagotavlja, da Carat ohranja vodilno vlogo na trgu. V naši bogati ponudbi boste našli vse osnovne produkte Carat, kot so na primer diamantne vrtalnike, diamantne brusne lonce, diamantne svedre, diamantne plošče in tako naprej.

CENOVNI RAZPON

Pogosto zastavljena vprašanja

Iz kakšnega materiala je diamantna rezalna plošča narejena?

Material, iz katerega je diamantna rezalna plošča narejena, sicer vsebuje naraven material, poznan kot silikonov karbid. Ker morajo botrovati številnim trdim materialom, je silikonov karbid celo močnejši od naravnih ekvivalentov.


Katere so značilnosti moinssaita, iz katerega je narejena diamantna rezalna plošča?

Gre za naraven in redek silikonov karbid, ki naj bi bil po navedbah nekaterih znanstvenikov do 18 % trši od naravnega ekvivalenta (diamanta).


Ali lahko diamantne plošče režejo tudi železo?

Vse je odvisno od posameznih značilnosti izbranega izdelka. Diamantna rezalna plošča lahko prereže številne materiale, kot so jeklo, beton in asfalt: vsaka različica je torej specializirana za določeno vrsto materiala.


Kakšna je cena za en kos?

Cene se razlikujejo od dimenzije, najdražji izdelek v naši ponudbi stane 207,70 €, najcenejši pa vas bo stal nekaj čez 20 €.


Izdelke katerega podjetja ponujate?

Zaupamo izdelkom nizozemskega podjetja Carat Nederland. Njihove izdelke odlikujejo vrhunska kakovost, dolgoletne izkušnje ter predanost kontinuiranim inovacijam.


Pošlji povpraševanje