Visokotlačni čistilci

Razvrsti po:

Visokotlačni čistilci ali po domače “štrajfiks” so danes nepogrešljivi pripomoček v vsakem dvorišču ali delavnici, kjer ga uporabljamo predvsem za čiščenje teras, garaž, avtomobilov ter trdovratnih madežev s sten in tal. Bodisi gre za visokotlačni čistilec na toplo vodo bodisi na hladno ima ta pred navadno “vrtno cevjo” dve prednosti – močan pritisk in čistilo, ki veliko bolje deluje pod visokim pritiskom ter tako veliko lažje odstani oljne, maščobne, blatne in druge trdovratne madeže.

Michelin visokotlačni čistilci so idealni tako pri nežnem pranju kot tudi pri zmogljivem čiščenju. Svoje uporabnike imajo tako med mojstri v gradbeništvu, industriji in kmetijstvu, kot tudi pri domačih – hišnih opravilih. Od odstranjevanja umazanije s terase in čiščenja opeke do pranja avtomobilov in vrtnega pohištva – z visokotlačni čistilcem lahko hitro opravite umazana opravila.

V primeru, ko je potrebna tudi dezinfekcija, uporabite visokotlačni čistilec na toplo vodo. Večina Michelin visokotlačnih čistilcev dosega temperature do 60°C, na voljo pa so tudi visokotlačni čistilci, katerih temperature vode dosega 90 °C ali celo 140 °C.

V ponudbi imamo modele z različnimi jakostmi vodnega pritiska, tako da lahko za posamezna opravila izberete ustrezen visokotlačni čistilec. Če niste sigurni, katerega izbrati, nas pokličite ali pa pišite in naši strokovnjaki vam bodo brezplačno svetovali.

CENOVNI RAZPON

Visokotlačni čistilci znamke Michelin so namenjeni tako domači kot tudi profesionalni uporabi. Opremljenih so s funkcionalnimi in inovativnimi dodatki. Vsak model iz ponudbe zagotavlja kakovostno delovanje in zagotovljeno vzdržljivost, kar se popolnoma ujema z vsem znano Michelinovo zavezanostjo skrbi za vozila.

Stikalo POWER SWITCH

S stikalom POWER SWITCH je mogoče izbrati med načinoma LOW SPEED WASHING in HIGH SPEED WASHING. Tako sami uravnavate stopnjo jakosti visokotlačnega čistilnika in ga prilagodite lažjim ali bolj intenzivemu čiščenju. Na tak način znatno prihranite vodi in energijo (tudi do 30 %).

Revolucionarni pantentirani sistem DUAL TECH z dvema črpalkama

Visokotlačni čistilnici z Dual Tech sistemom imajo dve črpalki, zato lahko prilagajamo njihovo zmogljivost, kar omogoča racionalno in ekološko uporabo.

V načinu 1 se aktivira lahkotno pranje, ki preprečuje nepotrebno trošenje vode in energije. Ta način je še posebej primeren za čiščenje koles, motorjev, avtomobilov, ograj, vrtnega pohištva in nadstreškov. Z izbiro načina 2 oz. hitrega čiščenja se zmogljivost visokotlačnega čistilca poveča še za 50 %.

Dvojni vodni tok določa večjo intenzivnost in razširjenost vodnega curka, kar omogoča doseganje dveh rezultatov: odlično čiščenje tudi najbolj trdovratne umazanije, kar prihrani čas in trud ter možnost hitrega pomivanja tudi velikih in visokih površin, saj curek doseže do 5 metrov višine. Ta način je priporočljivo izbrati, kadar je treba odstraniti madeže in globoke umazanije s kamnitih ali betonskih tal, opečnih oblog in sten ter gradbene opreme.

Linija visokotlačnih čistilcev “Hot Water”

Visokotlačni čistilec na toplo vodo je še posebej pogost v industiji, gradbeništvu, kmetijstvu, živinoreji in komunalnem sektorju.

Visokotlačni čistilec na toplo vodo uporabimo predvsem takrat, ko moramo odstraniti izjemno trdovratno umazanijo ali pa dezinficirati prostor, pohištvo ali prevozno sredstvo. Uporabite ga za temeljito in globinsko pranje tovornjakov in kombiniranih vozil ali pa ob odstranjevanju posledic poplav.

Glava Twin Nozzle

Twin Nozzle pomeni, da ima glava dvojno šobo, s čimer se podvoji pralna površina in posledično se skrajša čas pranja tudi do 70 %.

Pošlji povpraševanje