Rezalniki in brusilniki betona

Razvrsti po:

Brusilnik betona Hikoki je kakovosten, vzdržljiv in trpežen, široka ponudba izdelkov pa zadovolji potrebe še tako zahtevnega mojstra. Izdelek se uporablja skupaj z industrijskim sesalnikom. Se na svojem delovnem mestu velikokrat spopadate z neravno betonsko podlago? Potem bo za vas najbolj primeren set, ki vključuje brusilnik betona, ključ, ploščo za brušenje, branik … Hikoki stroji so razviti v varovanem okolju in združujejo nemško kakovost in japonsko preciznost. Izberite zanesljivega pomočnika pri delu in poskrbite za hitrejše opravljeno delo. Imate vprašanje za nas? Pišite nam ali nas pokličite!

CENOVNI RAZPON

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšna je cena za brusilnik betona?

Cena se giblje od slabih 400 do 1000 €. Za svoje stranke redno pripravljamo tudi znižanja in posebne ponudbe. Popusti znašajo do 30 %. Redno spremljajte našo stran.


Težave imam z neravnimi površinami, so vaše naprave primerne tudi za to?

Naši izdelki so primerni tudi za delo na neravnih ploskvah.


Katere so značilnosti rezalnika za utore?

Rezalniki za utore Hikoki se lahko pohvalijo z visoko zmogljivostjo rezanja, dobrim nadzorom nad rezanjem in velikimi, ergonomsko oblikovanimi ročaji za rezanje vodoravno in navpično. Naprava je prav tako enostavna za priklop na sesalnik.


Je Hikoki poznan kot kakovostna znamka?

Hikoki je kakovosten proizvajalec, poznan po svoji inovativnosti in tradiciji. Na trgu je prisoten že več desetletij, svoj raznovrsten nabor izdelkov vsako leto nadgrajuje in izpopolnjuje.


Ali nudite tudi garancijo?

Brusilnik betona kupite brez garancije, Hikoki velja za visokokakovostnega proizvajalca, ki mu gre zaupati.


Pošlji povpraševanje