Vrtalniki in vijačniki

Razvrsti po:

Električni vrtalniki potrebujejo veliko moči. So nekoliko lažji od akumulatorskega modela, vendar imajo enake funkcije. Moč električnega vrtalnika se meri v amperih. Stalni vir energije pomeni, da ni potrebno ustaviti dela, da bi napolnili baterijo.

Prav tako ne pozabite, da vam mora biti vsako orodje, ki ga uporabljate, udobno. Ko boste na začetku vzeli v roke vrtalnik, se vam bo morda zdel fantastičen, vendar pomislite, kako se boste počutili po nekaj urah uporabe. Razmislite o nalogi, ki jo boste opravljali, in o tem, koliko sile boste potrebovali glede na velikost in težo, ki jo lahko udobno prenašate.

Na občutek pri delu z vrtalnikom vpliva tudi njegova zasnova. Električni vrtalniki  imajo namreč dve različni vrsti ročajev. Električni vrtalniki z ročajem v obliki črke T se nahaja na sredini telesa vrtalnika. Pri tej zasnovi je teža enakomerneje razporejena, kar zagotavlja boljše ravnotežje in manjšo obremenitev zapestja. Drugi električni vrtalniki imajo pištolsko držalo in ročaj na zadnji strani.

Dobri električni vrtalniki pripomorejo k občutni razliki pri delu. Zato imamo pri nas v ponudbi izjemne električne vrtalnike znamke HiKOKI, nekoč znane kot Hitachi. Hikoki slovi po trpežnosti in kvaliteti ter prepoznavnem izgledu, za kar so prejeli veliko število mednarodnih priznanj. So tudi prvi, ki so začeli s proizvodnjo električnih strojev z brezkrtačnimi – »brushless« motorji.

CENOVNI RAZPON

HiKOKI električni vrtalniki vas ne bodo razočarali. HiKOKI – nekoč znan kot Hitachi namreč že vse od leta 1948 deluje na področju razvoja orodij izjemnih tehničnih lastnosti in visoke učinkovitosti. Električni vrtalniki HiKOKI so plod japonskih inžinjerjev, ki že več kot 70 let skrbijo za njihov nenehen tehnološki razvoj. Električni vrtalniki v naši ponudbi so  zasnovani na podlagi najnovejših tehnologij z uporabo najnovejših materialov. Odlikuje jih sodoben dizajn, ergonomičnost in učinkovitost. Za vse električne vrtalnike kot tudi za ostalo orodje HiKOKI imamo verjetno največjo zalogo pribora za električno ordoje ter bogato zalogo rezervnih delov in lasten servis. Naj vas prepriča tudi garancija, ki znaša kar 36 mesecev.

Pošlji povpraševanje