Rušilno udarna in vrtalna kladiva

Razvrsti po:
CENOVNI RAZPON

Vrhunska učinkovitost, ergonomska oblika ter maksimalna trpežnost so odlike vrtalnih in rušilnih kladiv Hikoki (Hitachi). To in dejstvo, da so prvi na svetu patentirali in osvojili serijsko proizvodnjo brezkrtačnih kladiv jih postavlja med tri vodilne svetovne proizvajalce.

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali lahko udarna kladiva uporabim tudi za vrtanje v beton?

Tako rušilno kladivo kot tudi vrtalno kladivo v naši ponudbi sta primerna za delo tudi na trših materialih, kot sta beton in opeka. Gradbeni pripomoček je na voljo za domače in profesionalne mojstre, dletanje pa je po zaslugi ergonomičnega ročaja udobno in varno.


Kakšna je povprečna cena za udarna kladiva?

Cena se od proizvajalca do proizvajalca razlikuje, cene izdelkov v naši ponudbi (znamka Hikoki) se sicer gibljejo od 400 € do nekaj več kot 1.000 €.


Katere so glavne prednosti, s katerimi se lahko pohvali vrtalno kladivo Hikoki?

Gradbeni pripomočki znamke Hikoki se lahko pohvalijo s sofisticiranim in inovativnim sistemom proti tresenju in vibracijam. Prav tako je omogočena stabilna zmogljivost tudi v primeru padca napetosti.


Ali na vaše izdelke nudite tudi garancijo?

Na nekatere izdelke, kot je rušilno kladivo Hikoki H45MEY, nudimo do 12 mesecev garancije. V primeru okvar garancija velja do 24 mesecev. Za povrnitev stroška je pomembno, da ob nakupu shranite garancijski list.


Katere so prednosti, ki jih imajo rušilna kladiva brez vgrajenih krtač?

Predvsem je zaradi odsotnosti krtač strošek servisa oz. popravila nižji, saj že sam nakup rezervnih krtač predstavlja dodatne stroške, kasneje celoten znesek še dodatno zviša menjava.


Pošlji povpraševanje