Krožne žage za les

Razvrsti po:

Ročna električna ali akumulatorska krožna žaga za les je del asortimana skoraj vsakega mizarja in tudi domačega mojstra, ki v svojem prostem času rad obdeluje les.. Krožna žaga za les je orodje manjše mase, a večje moči, namenjeno rezanju in obdelavi različnih materialov – predvsem lesa pa tudi kovine, plastike in aluminija. Velika prednost tega orodja je enostavnost manevriranja, zahvaljujoč kompaktnim dimenzijam. Glavna značilnost teh naprav iz nabora električnih orodij je natančnost in enostavna uporaba. A če želite lepe in natančne reze, še posebej, ko gre za bolj delikatno rezanje je potrebna kvalitetna krožna žaga za les. Kot rezanja, ki se izvaja in doseže je lahko različen. Odvisno od žage ali krožne žage se lahko premika do različnih stopinj.

V ponudbi imamo HiKOKI akumulatorske ali električne krožne žage. HiKOKI krožna žaga za les se lahko pohvali z jasno vidno linijo reza, ki jo omogoča funkcija odpihovanja žagovine, z dolgim kablom, ki ne moti dela, saj ga lahko zataknete s praktičnim držalom kabla. Nastavitev globine žaganja je enostavna, poleg tega pa se krožne žage lahko pohvalijo še z mehkim ročajem, ki je prevlečen z gumo in aluminijastim ščitnikom žaginega lista. V ponudbi boste našli tudi krožne žage z vmesnikom za priključek sesalca.

Še posebej moramo izpostaviti HiKOKI akumulatorski krožni žagi C18DBL in C18DBAL, ki imata brezkrtačni motor in Li-ion baterijo. Obe se lahko pohvalita tudi s tem, da sta prvi akumulatorski žagi, ki sta imali zaščito pred preobremenitvijo, kar kaže na dejstvo, da HiKOKI neprestano išče nove in tehnološke napredne rešitve, kot to pregovorno velja za japonska načela.

krožne žage za les
CENOVNI RAZPON

Krožna žaga za les se najpogosteje uporablja za hitro, natančno rezanje in rezanje ravnih linij. Odlična je za dolge reze v debelejše materiale. Krožna žaga za les se, kot ime pove večinoma uporablja za žaganje ozirom rezanje lesa, lahko pa režetudi druge materiale – v nekaterih primerih s posebnim rezilom. Krožna žaga za les se najpogosteje uporablja za rezanje materialov, kot so iverne plošče, vezane plošče, leseni tramovi, parket in vezan les. Lahko dela krivulje in ravne reze. Zaradi visoke zmogljivosti rezanja in izjemne natančnosti je zelo priljubljeno orodje med profesionalnimi in domačimi mojstri.

Krožna žaga je orodje, ki je idealno za natančno vzdolžno in diagonalno rezanje. Naslonjajo se direktno na material in zelo lepo sledijo liniji reza. Odlično se obnesejo v masivnem lesu, nekatere naprave pa so poleg razreza lesa uporabne tudi v trdih vlaknenih, ivernih in mizarskih ploščah, nekatere celo pri razrezu aluminija in plastike.

V naši ponudbi boste našli tako akumulatorske kot tudi električne krožne žaga znamke HiKOKI. Gre za izjemne žage, ki vas bodo navdušile s svojo močjo, globino rezanja, enostavnimi nastavitvami in pa inovativnimi fukcijami, ki delo močno olajšajo in ga naredijo zanimivo.

HiKOKI krožne žage imajo 36 mesecev garancije. Zanje pa imamo pri Metal Mikulić na zalogi tudi rezervene dele in lasten servis.

Pošlji povpraševanje