Električni kotni brusilniki

Razvrsti po:

V naši HiKOKI ponudbi boste lahko dobili HiKOKI kotni brusilnik, namenjen namenjeni bodisi profesionalnim bodisi domačim mojstrom, prav tako pa lahko izbirate med akumulatorskim ali električnim kotnim brusilnikom.

Čisto vsaka kotna brusilka HiKOKI ima vgrajene sofisticirane mehanizme, ki uspešno vsrkavajo vibracije in zmanjšujejo možnost zdrsa naprave med delom. Dodatno so naprave dvojno izolirane, imajo blokado vretena in so vsestranske.

HiKOKI kotni brusilniki so v glavnem standardno opremljeni z mehkim zagonom ter zaščito pred ponovnim zagonom in preobremenitvijo, variabilnim nadzorom hitrosti, samodejnim oz.tako imenovim AUTO načinom delovanja, ki zmanjša porabo energije, pri majhnih obremenitvah, poleg tega pa s tem zmanjša hrup in vibracije.

HiKOKI-jev posebej oblikovan filter poskrbi tudi zato, da je vsaka kotna brusilka zaščitena pred prahom in vodo, kar znatno podaljša trajnost brusilke.

Marsikateri HiKOKI kotni brusilnik v naši ponudbi se lahko pohvali tudi z elektronsko zavoro, ki ustavi vrtenje rezalne plošče v manj kot treh sekundah po sprostitvi stikala, kar pripomore k boljši varnosti upravljavca.

Poleg tega pa vse HiKOKI kotne brusilnike odlikuje ergonomičen dizajn, majhna teža, ki zmanjšuje utrujenost rok med in po delu.

Verjamemo, da vas bo naš izbor električnih in akumulatorskih kotnih brusilnikov HiKOKI navdušil, saj pokriva vrsto aplikacij, kot sta brušenje kovin ali rezanje kamna. Večino kotnih brusilk imamo na zalogi, za vse pa nudimo 36 mesecev garancije, pri čemer je potrebna spletnsa registracija.

CENOVNI RAZPON

Pogosto zastavljena vprašanja

Med delom še vedno čutim vibracije, je moj izdelek pokvarjen?

Najbolj pogosti vzroki za tresljaje je neizpravna oz. izrabljena brusno rezna plošča, ki jo je treba zamenjati. Ponudbo brusno reznih plošč poiščite v našem asortimanu.


Zakaj se moj kotni brusilnik med delom segreje?

Če so materiali, ki ji obdelujete, trdi (ploščice), je normalno, da se ob obremenitvi motor nekoliko segreje. Napravo lahko za 15 minut ugasnete in na ta način motor uspešno ohladite.


Približno koliko stanejo izdelki za brušenje v vaši ponudbi?

Za kotni brusilnik boste odšteli od 49,90 evrov pa vse do 700 evrov. Če pri izbiri potrebujete pomoč, nam to sporočite in pomagali vam bomo najti napravo za vse vaše potrebe.


Ali je mogoče z vašimi izdelki brusiti tudi beton?

Mali brusilec G13VA uspešno reže tudi beton in je na voljo v setu. Je majhen in primeren tudi za delo na težje dostopnih mestih. Priporočamo sočasno uporabo industrijskega sesalnika. V ponudbi pa najdete tudi veliki brusilec G23MRUA, ki je tudi v setu.


Ali mi ob nakupu dobim tudi diamantne brusilne plošče?

Odvisno od izdelka, v večini primerov je diamantne brusilne plošče potrebno dokupiti, kar lahko storite tudi pri nas.


Pošlji povpraševanje