Električni kotni brusilniki

Razvrsti po:
CENOVNI RAZPON

Kotni brusilnik Hikoki je namenjen tudi domačim mojstrom in ima vgrajene sofisticirane mehanizme, ki uspešno vsrkavajo vibracije in zmanjšujejo možnost zdrsa naprave med delom. Dodatno so naprave dvojno izolirane, imajo blokado vretena in so vsestranske. Kotni brusilnik je primeren za uporabo v vseh vrstah industrije: gradbeništvu, domači obrti in ostalih industrijah. Prijazne cene, ergonomičen zaslon in majhna teža vas bodo navdušili!

Pogosto zastavljena vprašanja

Med delom še vedno čutim vibracije, je moj izdelek pokvarjen?

Najbolj pogosti vzroki za tresljaje je neizpravna oz. izrabljena brusno rezna plošča, ki jo je treba zamenjati. Ponudbo brusno reznih plošč poiščite v našem asortimanu.


Zakaj se moj kotni brusilnik med delom segreje?

Če so materiali, ki ji obdelujete, trdi (ploščice), je normalno, da se ob obremenitvi motor nekoliko segreje. Napravo lahko za 15 minut ugasnete in na ta način motor uspešno ohladite.


Približno koliko stanejo izdelki za brušenje v vaši ponudbi?

Za kotni brusilnik boste odšteli od 49,90 evrov pa vse do 700 evrov. Če pri izbiri potrebujete pomoč, nam to sporočite in pomagali vam bomo najti napravo za vse vaše potrebe.


Ali je mogoče z vašimi izdelki brusiti tudi beton?

Mali brusilec G13VA uspešno reže tudi beton in je na voljo v setu. Je majhen in primeren tudi za delo na težje dostopnih mestih. Priporočamo sočasno uporabo industrijskega sesalnika. V ponudbi pa najdete tudi veliki brusilec G23MRUA, ki je tudi v setu.


Ali mi ob nakupu dobim tudi diamantne brusilne plošče?

Odvisno od izdelka, v večini primerov je diamantne brusilne plošče potrebno dokupiti, kar lahko storite tudi pri nas.


Pošlji povpraševanje