Industrijski sesalci

Razvrsti po:

Industrijski sesalec je stroj, ki se uporablja za splošno čiščenje v industrijskem okolju, pa tudi za številne druge bolj specifične namene, ki niso nujno povezani s preprostim čiščenjem. Industrijski sesalci so lahko elekrični ali akumulatorski.

Še posebej bi radi izpostavili najnovejši HiKOKI industrijski sesalec RP350YDH, ki ga lahko priključite direktno na stroj in že emd delom sesate. Ima namreč vgrajeno vtičnico (max. moč 2000 W) za priklop obdelovalnega stroja. Avtomatsko stikalo pa omogoča, da se sesalec samodejno vklopi, ko je električni stroj vklopljen, in obratno, izklopi, ko nehate delati s strojem. Ima I-PULSE sistem za samodejno čiščenje filtra z uporabo stresanja tudi med delovanjem sesalca. Motor se samodejno izklopi, ko je rezervoar poln.

Ponujamo kakovostne rešitve za uporabo na gradbiščih, v delavnicah, tovarnah ali doma. Najkakovostnejši filtrirni sesalniki zagotavljajo udobno uporabo za trajno zadovoljstvo v službi ali doma. Ne glede na to, ali so v vrečki ali brez vrečke, ročni ali brezžični, imamo vzdržljiv, profesionalen izbor sesalcev vodilne blagovne znamke HiKOKI.

Brezžični ali baterijski oziroma akumulatorski industrijski sesalci, znani tudi kot palični sesalniki, vas osvobodijo frustrirajočih težav s kabli. So lahki, enostavni za hrbet in delujejo na polnilne baterije, kar pomeni, da ni več dolgočasnega vklapljanja in izklapljanja med premikanjem po hiši.

CENOVNI RAZPON

Industrijski sesalci se odlično obnesejo na območjih z velikim prometom in v velikih poslovnih prostorih, saj ponujajo močno sesanje, vzdržljivost, napredno filtracijo in široko paleto orodij za čiščenje. Običajni sesalci so po navadi namenjeni lažjim nalogam čiščenja in sesanju manjših delcev v stanovanjskih okoljih.

Industrijski sesalec- na kaj paziti pri nakupu?

Pred nakupom razmislite o velikosti vašega delavišča, o vrsti dela in svinjariji, ki jo sesate in o morebitnih dodatnih orodjih, ki bi vam lahko močno olajšala delo oziroma čiščenje po opravljenem delu. Razmislite tudi, ali boste pri svojem delu vedno imeli dostop do električne energije, saj v nasprotnem raje posezite po akumulatorskem sesalcu.

V naši bogati ponudbi, boste zagotovo našli industrijski sesalec, ki bo zadovoljil vaše potrebe. Lastnosti se med modeli razlikujejo; nekateri imajo veliko več moči kot drugi, boljšo pritrditev in, kar je najpomembneje, daljšo življenjsko dobo baterije.  HiKOKI industrijski sesalci so tako kot ostalo ročno orodje plod vrhunskega japonskega inžinjeringa. Odlikuje jih sodoben dizajn, ergonomičnost, učinkovitost in številne funkcije, ki delo ne samo olajšajo, temveč ga naredijo zanimivejšega.

Vsi HiKOKI industrijski sesalci imajo 36 mesecev garancije, pri nas pa dobite tako rezervne dele kot tudi servis. Vabljeni, da si ogledate našo ponudbo, za vsa dodatna vprašanja pa smo vam na voljo prek telefona, emaila in v živo v naši trgovini v Radomljah pri Domžalah.

Pošlji povpraševanje