Električno orodje

Električno orodje (orodje z napeljavo) ima pred ostalim orodjem to prednost, da zagotavljajo stalno in veliko moč. Zato je električno orodje veliko bolj primerno za težja dela, pri katerih potrebujemo veliko sile.

Električno orodje ni podvrženo poslabšanju zmogljivosti kot baterijsko orodje, ki jih napajajo litij-ionske baterije. Električno orodje ima običajno večji navor kot baterijska orodja.

HiKOKI (nekoč znano kot Hitachi) električno orodje slovi po trpežnosti in kvaliteti ter prepoznavnem izgledu, za kar so prejeli veliko število mednarodnih priznanj. Po pionirski uporabi brezkrtačnih motorjev (v ang. “AC brushless motor”) v akumulatorskih orodjih je HiKOKI, kot prvi, njihove prednosti uporabili tudi pri električnih orodjih! HiKOKI brezkrtačna udarna ali rušilna kladiva so zato bistveno močnejša in veliko bolj vzdržljiva pri izredno intenzivni uporabi. Sedaj vam ni več treba skrbeti, da bi pri uporabi dolgega podaljška izgubili napetost in moč. HiKOKI brezkrtačni motorji so opremljeni z elektronskim krmiljenjem vezja ki zagotavlja neprekinjeno in stalno izhodno moč. Z inovativnim brezkrtačnim motorjem AC boste tako deležni večje moči, pri tem pa porabili manj energije, poleg tega pa se stroj manj segreva pri dolgotrajnih opravilih. Ker so brez krtačk pa so lažja in kompaktnejša, se manj kvarijo in so cenejša za vzdrževanje.

V naši ponudbi električnega orodja boste našli kotne brusilnike, brusilnik, različne vrste žag, kot so krožne žage, vbodne žage, žage lisičarke, nadrezkarje,vrtalnike, udarne vijačnike, rušilna kladiva in tako dalje.

CENOVNI RAZPON

Profesionalno električno orodje Hikoki Power Tools je namenjeno delu, ki zahteva visoko zmogljivost. Orodje izpolnjuje najvišje zahteve glede udobja pri delu, vzdržljivosti in trdnosti. HiKOKI je prvi, ki je začel proizvajati tudi električno orodje z brezkrtačnim motorjem (»brushless motor«).

Prednosti električnih orodij je v tem, da nudijo enakomerno moč oziroma ni nevarnosti zmanjšanja moči. Električno orodje z napeljavo je na splošno veliko zmogljivejše od akumulatorskega. Dokler ste priključeni na električno omrežje, imate moč! Takrat, ko morate izvajati težko delo, je veliko bolj primerna uporaba električnih orodij, saj imajo zmožnost uporabe ogromne sile.

Pomanjkljivost električnih orodij je predvsem nepraktičnost napajalnega kabla. Čeprav bo vaše orodje neprekinjeno delovalo s polno močjo, bo kabel še posebej moteč pri opravilih, kot je vzdrževanje trate, delo na velikih površinah bo oteženo. Težava je tudi pri shranjevanju, saj električno orodje ravno zaradi kabla niso tako praktična za shranjevanje kot baterijska. V primeru, da potrebujete orodje, s katerim boste bolj mobilni in boste lažje dosegali težko dostopne lokacije, vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo HiKOKI akumulatorskega orodja. Tega odlikuje nova, inovativna baterija Multi Volt, ki ima 36 V, a je skladna tudi z vsemi 18 V orodji, ki uporabljajo drsni tip baterij. Multi Volt baterija sama prepozna orodje, v katerem se uporablja in samodejno izbere napetost med 36 V in 18 V.

Pošlji povpraševanje