Akumulatorski vrtalniki in vijačniki

Razvrsti po:

HiKOKI, nekoč znan kot Hitachi je prevzel vodilno vlogo pri razvoju akumulatorskih strojev. Zato ni presenečenje, da je prvi ustvaril akumulatorski vrtalnik z brezkrtačnim “BrushLess” motorjem. Prav tako je prvi, ki je poskrbel za vodoodpornost strojev (zaščita IP 56), in prvi, ki je v baterije vgradil limitatorje porabe.

Akumulatorski vijačniki in vrtalniki so postali nepogrešljivi kos orodja bodisi doma pri vijačenju novega ali odvijačenju starega pohištva bodisi v profesionalnih delavnicah, ko je porabljen čas ključnega pomena.

Akumulatorski vijačniki in vrtalniki HiKOKI so vedno boljši in zmogljivejši, baterije prav tako, to posebej velja za Li-ion tehnologijo. Tako imajo danes baterije kapacitete za akumulatorski vrtalnik 4,0 Ah, 5,0 Ah in celo 20,0 Ah. Kapacitete le-teh dovoljujejo intenzivno delo ves dan brez novega polnjenja. V ponudbi imamo baterijski vrtalnik za hobi program, akumulatorski vijačnik za občasno ter za profesionalno uporabo. Prav tako imamo pripravljeno ponudbo setov.

CENOVNI RAZPON

Pogosto zastavljena vprašanja

Katere so največje prednosti, ki jih ima akumulatorski vrtalnik?

Brezkrtačni motor, vgrajena LED luč, ki zagotavlja še boljšo vidnost delovne površine, gumiran in ergonomsko prilagojen ročaj, varnostni mehanizem in sistem proti tresenju in vibracijam …


Katere so prednosti brezkrtačnega motorja?

Brezkrtačni akumulatorski vrtalnik je cenejši v primeru, da potrebujete servis, tako orodje ima tudi daljšo življenjsko dobo, večji navor in manjše trenje. Več o brezkrtačni motorjih si lahko preberete v prispevku “5 razlogov, zakaj so brezkrtačni motorji boljši od ščetkanih motorjev“.


So brezkrtačni motorji res boljši?

Vsekakor ima brezkrtačni motor, ki ga nosi tudi baterijski vrtalnik, veliko prednosti. Nekateri strokovnjaki navajajo, da naj bi ta vrsta aparatov zdržala do dvakrat dlje, baterija se napolni v samo 22 minutah. Več o brezkrtačni motorjih si lahko preberete v prispevku “5 razlogov, zakaj so brezkrtačni motorji boljši od ščetkanih motorjev“.


Kakšna je cena za akumulatorski vrtalnik ali akumulatorski vijačnik?

Cene se razlikujejo glede na model, moč in ostale značilnosti izdelka, kot je škatla za shranjevanje … Najcenejši primerek v naši ponudbi brez popustov stane 132,98 €, najdražji pa 799 €.


Lahko izdelek vrnem, če z njim nisem zadovoljen?

Pogoje vračila najdete v naših Splošnih pogojih poslovanja, v primeru vprašanj nas lahko kadarkoli pokličete.


Pošlji povpraševanje