Akumulatorski vrtalniki in vijačniki

Razvrsti po:
CENOVNI RAZPON

Hikoki, ki je prevzel vodilno vlogo pri razvoju akumulatorskih strojev, je prvi naredil akumulatorski vrtalnik z brezkrtačnim Brush Less motorjem, prvi je izdelal vodoodporne stroje (zaščita IP 56), prvi je v baterije vgradil limitatorje porabe … Baterijski vrtalniki so vedno boljši in zmogljivejši, baterije prav tako, to posebej velja za Li-ion tehnologijo. Tako imajo danes baterije kapacitete za baterijski vrtalnik 4,0 Ah, 5,0 Ah in celo 20,0 Ah. Kapacitete le-teh dovoljujejo intenzivno delo ves dan brez novega polnjenja.

Pogosto zastavljena vprašanja

Katere so največje prednosti, ki jih ima akumulatorski vrtalnik?

Brezkrtačni motor, vgrajena LED luč, ki zagotavlja še boljšo vidnost delovne površine, gumiran in ergonomsko prilagojen ročaj, varnostni mehanizem in sistem proti tresenju in vibracijam …


Katere so prednosti brezkrtačnega motorja?

Brezkrtačni akumulatorski vrtalnik je cenejši v primeru, da potrebujete servis, tako orodje ima tudi daljšo življenjsko dobo, večji navor in manjše trenje.


So brezkrtačni motorji res boljši?

Vsekakor ima brezkrtačni motor, ki ga nosi tudi baterijski vrtalnik, veliko prednosti. Nekateri strokovnjaki navajajo, da naj bi ta vrsta aparatov zdržala do dvakrat dlje, baterija se napolni v samo 22 minutah.


Kakšna je cena za akumulatorski vrtalnik ali akumulatorski vijačnik?

Cene se razlikujejo glede na model, moč in ostale značilnosti izdelka, kot je škatla za shranjevanje … Najcenejši primerek v naši ponudbi brez popustov stane 132,98 €, najdražji pa 799 €.


Lahko izdelek vrnem, če z njim nisem zadovoljen?

Pogoje vračila najdete v naših Splošnih pogojih poslovanja, v primeru vprašanj nas lahko kadarkoli pokličete.


Pošlji povpraševanje