Magnetni vrtalni stroji

Razvrsti po:

Električni magnetni vrtalni stroj je posebej razviti za obdelavo kovin. Uporabljamo ga za vrtanje večjih premerov in večjih globin v kovine. Magnetni vrtalnik uporabljamo tudi pri povečani intenzivnosti dela, ko delamo dlje in težje, ko obdelujemo tršo kovino. Na primer pri izdelavi jeklenih konstrukcij so neizogibne. Magnetni svedri imajo drugačno konstrukcijo kot klasični, opremljeni so s svojim stojalom. Stojalo je magnetno in omogoča fiksiranje orodja, da se med delovanjem ne premika. Magnetni vrtalni stroj lahko vključuje tudi možnost hlajenja s hladilno tekočino. Imajo tudi tristranski ročaj, da je vdiranje v material boljše in lažje nadzorovano, da je vrtanje čim lažje kontrolirano in izvedeno. Magnetni vrtalnik je namenjen izključno profesionalcem. V ponudbi imamo modele vodilnega svetovnega proizvajalca magnetnih vrtalnikov in pribora BDS Maschinen.

CENOVNI RAZPON

Magnetni vrtalni stroj je zagotovo eden najbolj funkcionalnih, najbolje oblikovanih ter najhitrejših in najučinkovitejših strojev. Njihov glavni namen je narediti luknje različnih širin v površine, predvsem v kovine in jekla.

Magnetni vrtalniki Pro Basic High Performance Low Price podjetja BDS Maschinen so zasnovani po konceptu visoka zmogljivost – ekonomična cena. Magnetni vrtalnik odlikuje enostavno rokovanje, integriran rezervoar za hladilno tekočino, vzdržljiv menjalnik v oljni kopeli omogoča delo v vseh pogojih in zagotavlja dolgo življenjsko dobo stroja. Menjalnik tako ne potrebuje vzdrževanja.

Varna razporeditev stikal, robusten sistem drsnikov z rebrnim repom, globoki in precizni zvar na neposrednem Arborju, stalno notranje mazanje, nova integrirana hladilna posoda, opremljena z robustno enoto menjalnika, vse to so lastnosti, ki jih poseduje vsak magnetni vrtalni stroj podjetja BDS Maschinen. Imajo močan elektromagnet, so lahki, robustni in varčni. Magnetni vrtalnik se dobavlja v originalnem transportnem kovčku.

Odlikuje jih pregovorna nemška kvaliteta in zanesljivost. Čisto vsak magnetni vrtalnik podjetja BSS Maschinen je izdelan v Nemčiji. Ostali so praktično edini proizvajalec pribora za magnetne vrtalnike v EU. Magnetni vrtalniki BDS imajo 2 leti garancije. Za vsak magnetni vrtalnik garantiramo servis in rezervne dele, kar je v Sloveniji bolj izjema kot pravilo, saj skoraj vsi ostali ponudniki to ponujajo zgolj v tranzitu.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšna je razlika med magnetnim in navadnim vrtalnim strojem?

Magnetni vrtalnik se uporablja za izdelovanje lukenj v kovino in ima vgrajen magnet, navaden vrtalnik za svoje delovanje magneta ne potrebuje in ga lahko uporabljamo za obdelovanje različnih materialov.


Magnetni vrtalnik: v katere materiale lahko vrtam?

Uporablja se za vrtanje v železo in podobne trde materiale, na katere se pritrdi z magnetom.


Katere so prednosti naprave?

Magnetni vrtalnik igra vlogo fiksatorja in se uporablja za pritrjevanje naprave na obdelovanca ter kasnejše vrtanje. Pri tem je natančnost operacij izboljšana, zmanjšana je tudi možnost zdrsa.


So naprave primerne tudi za domače mojstre?

Naprave niso omejene na zgolj profesionalno rabo, temveč so primerne tudi za domače mojstre ali posameznike s popoldansko obrtjo. Odlična edicija k vašem obstoječem naboru orodja.


Kakšne cene lahko pričakujem?

Cene za magnetni vrtalniki se v normalni ponudbi gibljejo od 629 € do 5642,39 €. Ne pozabite spremljati naše spletne strani, kjer na določene artikle nudimo popuste tudi do 45 %!


Pošlji povpraševanje