Magnetni vrtalni stroji

Razvrsti po:
CENOVNI RAZPON

Iščete vzdržljiv magnetni vrtalnik z dolgo življenjsko dobo in visoko zmogljivostjo? Potem ste na pravem naslovu, saj boste pri nas našli vse, kar potrebujete! Magnetni vrtalniki so prilagojeni tudi za delo na težje dostopnih predelih in se lahko pohvalijo z optimalnim razmerjem med težo in močjo. Izdelki so rezultat večletnega razvoja v Nemčiji, zato je kakovost zagotovljena. Poleg tega so naprave enostavne za rokovanje in primerne tako za domačo kot tudi profesionalno rabo. Preverite našo ponudbo in nas v primeru vprašanj pokličite ali nam pišite.

Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšna je razlika med magnetnim in navadnim vrtalnim strojem?

Magnetni vrtalnik se uporablja za izdelovanje lukenj v kovino in ima vgrajen magnet, navaden vrtalnik za svoje delovanje magneta ne potrebuje in ga lahko uporabljamo za obdelovanje različnih materialov.


Magnetni vrtalnik: v katere materiale lahko vrtam?

Uporablja se za vrtanje v železo in podobne trde materiale, na katere se pritrdi z magnetom.


Katere so prednosti naprave?

Magnetni vrtalnik igra vlogo fiksatorja in se uporablja za pritrjevanje naprave na obdelovanca ter kasnejše vrtanje. Pri tem je natančnost operacij izboljšana, zmanjšana je tudi možnost zdrsa.


So naprave primerne tudi za domače mojstre?

Naprave niso omejene na zgolj profesionalno rabo, temveč so primerne tudi za domače mojstre ali posameznike s popoldansko obrtjo. Odlična edicija k vašem obstoječem naboru orodja.


Kakšne cene lahko pričakujem?

Cene za magnetni vrtalniki se v normalni ponudbi gibljejo od 629 € do 5642,39 €. Ne pozabite spremljati naše spletne strani, kjer na določene artikle nudimo popuste tudi do 45 %!


Pošlji povpraševanje