Diesel agregati do 20KW

Razvrsti po:

Dizelski agregat je namenjen pogonu delovnih strojev na manjših ali večjih gradbiščih, za različne dogodke na prostem, v primeru naravnih nesreč in v drugih situacijah, ko pride do izpada električne energije.

V ponudbi imamo dizelske agregate GenSet. Gre za renomirano italijansko podjetje z dolgoletno zgodovino. Podjetje Genset je proizvajalec dizel agregatov do 1.000 kW za vse namene – industrijo, gradbeništvo, vse vrste ladij, kmetijstvo in za vojaške namene.

Odlikuje jih izjemno robustno in vodotesno ohišje. Specifično tehnološko napreden dizel agregat podjetja GenSet omogoča večjo raven direktne obremenitve. Poleg tega imajo GenSet agregati številne varnostne mehanizme, kot je na primer zaščita dna s trpežno pločevino, ki preprečuje samovžig naprave. Dizelski agregat je zato še posebej primeren za zahtevno in dolgotrajnejše delo. Dizelski agregati GenSet so izjemno tihi in so zmožni delovati pri visokih in nizkih temperaturah.

Dizel agregat zelo hitro pripravimo za proces proizvodnje električne energije. Nekateri modeli, kot na primer dizel agregat GenSet MG 6000 S-Y ali pa MG 50 I-SY omogočajo samodejni zagon prek priročnega priključka na armaturni plošči. Še posebej prav pride krmilnik z digitalnim zaslonom, ki prikazuje, koliko časa je agregat v pogonu, nivo goriva, temperaturo motorja, s čimer imate boljši nadzor nad stanjem agregata.

Ponosni smo, da v Sloveniji zastopamo GenSet in vam lahko ponudimo vse iz njihove resnično bogate ponudbe. Ob nakupu vam tudi svetujemo!

CENOVNI RAZPON

Dizel agregat iz dizelskega goriva proizvaja električno energijo oziroma elektriko. Uporablja se v vseh vremenskih razmerah in je primeren za pridobivanje električne energije, kot glavni vir elektrike na manjših ali večjih gradbiščih, ladjah pa tudi v drugih primerih, kot na primer v hišah ali stanovanjskih kompleksih, komercialnih centrih, na kmetijah in povsod tam, kjer pride do prekinitve glavnega napajanja. Čisto vsak dizelski agregat znamke GenSet zagotavljajo moč.

Dizel agregat lahko vključimo in izključi v nekaj sekundah, kar pomeni, da se lahko hitro odzove, z uporabo tekočega goriva pa lahko neprekinjeno deluje več ur. Povprečna prostornina rezervoarja dizelskih agregatov, ki jih imamo v ponudbi znaša 40 litrov, težki pa so tudi do dveh ton.

Podjetje GenSet je eden vodilnih proizvajalcev dizeskih agregatov. Obratuje že od leta 1974. Proizvodni obrat se nahaja v kraju Villanova d'Ardenghi v pokrajini Pavia in se razpostira na površini, ki obsega več kot 35.000 kvadratnih metrov.

Če ne veste, kateri dizelski agregat izbrati, nas za nasvet kontaktirajte prek elektronske pošte info@metalmikulic.si ali pa preko telefonske številke 01 72 95 111. Lahko pa se oglasite tudi v našem prodajnem salonu v Radomljah pri Domžalah. Skupaj z našim strokovnim kadrom boste poiskali agregat, ki bo funkcionalno pa tudi cenovno najbolj zadostil vašim potrebam.

Pošlji povpraševanje