Traktorski agregati

Razvrsti po:

Ne glede na to, ali imate manjšo ali večjo kmetijsko dejavnost, si ne morete privoščiti, da bi bili dlje časa brez elektrike. Med izpadom električne energije vam traktorski agregati s kardanskim prenosnikom podjetja Fogo nudijo različne možnosti – od delovanja manjših orodij in naprav do napajanja velikih motorjev na opremi, kot so razkladalniki silosa in sistemi za molžo.

Traktorski agregati so enostavni za uporabo. Pritrjeni so na traktor s tritočkovnim priklopom. Mehanska moč, ki jo ustvarja motor traktorja se preko kardanskega prenosnika prenaša na alternator, ki proizvaja električno energijo. S traktorskim agregati s kardanskim prenosom električne energije je elektrika vedno tam, kjer je tudi vaš traktor. Prenosna, priročna in zanesljiva rešitev za različna opravila in popravila na polju ali ko potrebujete napajanje na oddaljenih, neobdelanih lokacijah, ali pa v primeru izpada električne energije na vaši kmetiji.

Traktorske agregate napaja motor traktorja. Ker traktorski agregati nimajo svojega motorja so tudi za zelo enostavni za vzdrževanje in so zato tudi cenovno bolj ugodni kot navadni agregati. Traktorski agregati so pogosto uporabljeni za hladilne naprave, molzne naprave, za pogon aero opreme, orodja …

V ponudbi imamo agregate priznanega poljskega proizvajalca Fogo Sp.z.o.o.. Podjetje Fogo sodi med tri največje evropske proizvajalce električnih agregatov (od 2 kW do 1.000 kW).

CENOVNI RAZPON

Fogo traktorski agregati s kardansko gredjo so s svojo prilagodljivo uporabnostjo prava alternativa tradicionalnim agregatom električne energije. Prednost v primerjavi z ostalimi agregati je, da je poceni pogonska enota v obliki traktorja že v lasti skoraj vsakega kmeta. Druga velika prednost je izjemno majhna potreba po vzdrževanju, saj nimajo svojega motorja, temveč za svoje delo uporabljajo traktorski pogon.

Traktorski agregat lahko med izpadom električne energije prevzame oskrbo pomembnih porabnikov električne energije v kmetijstvu. Zlasti pri delu na prostem se lahko traktorski agregat uporablja kot alternativni vir energije. Traktorski agregati so vsestransko uporabni in niso uporabni le v kmetijstvu. Idealni so tudi za uporabo v gozdarstvu, v komunalnem sektorju in za pomoč ob nesrečah v gasilstvu.

V naši ponudbi so agregati podjetja Fogo, predvsem klasični agregati z motorji HONDA in B&S Vanguard ter traktorski agregati. Podjetje je stacionirano na Poljsko-Nemški meji. Nemčija in Poljska sta poleg Ukrajine glavna tržišča za agregate Fogo. Podjetje Fogo zaznamuje vrhunska kvaliteta in nenehna rast prodaje. V Sloveniji je aktivnih več kot 2.000 agregatov podjetja Fogo.

V kolikor rabite pomoč pri izbiri pravega agregata, ki bo zadostil vašim vsakdanjim ali občasnim potrebam, nas kontaktirajte in naš strokovni kader, vam bo z veseljem pomagal. Dostopni smo na telefonski številki 01 72 95 111 ali pa po elektronski pošti na info@metalmikulic.si. Lahko nas tudi obiščete v našem prodajnem salonu v Radomljah.

Pošlji povpraševanje