Fogo

Razvrsti po:
CENOVNI RAZPON

Agregat mora imeti v svojem nabori orodij vsak profesionalni mojster, ki dela na terenu, sploh kadar se dela opravljajo na gradbišču, kjer električno omrežje še ni vzpostavljeno. Prav pridejo tudi v primeru izpada elektrike. V tem primeru se delo ne ustavi, temveč se lahko nadaljuje brez večjih prekinitev. Fogo inverterski agregat se lahko pohvali z vzdržljivim Honda motorjem ter super tihim delovanjem. Posebna funkcija za varčevanje z gorivom še dodatno izboljšuje ekonomičnost naprave. Preverite našo ponudbo in se prepričajte sami!

Pogosto zastavljena vprašanja

Katere so najpomembnejše lastnosti, ki jih morajo imeti agregati?

Pred nakupom preverite, kakšen agregat sploh potrebujete. Če želite majhno prenosno napravo, ki jo lahko brez težav prevažate v svojem vozilu, so primernejši manjši modeli, kot so agregati inverter F4001is.


Imate v vaši ponudbi na voljo tudi večje izdelčne variacije?

Izdelka FV20000CRA in FV11001CRA sta večjih dimenzij in primerna tudi za uporabo v industrijskem okolju.


Zakaj je inverterski agregat dobra izbira?

V prvi vrsti se lahko pohvali z manjšo porabo energije, prav tako je naprava manj hrupna in ima nizke emisije. Ker je zelo tih, je idealna izbira tudi za bivalno okolje (v bližini počitniških prikolic in hišic).


Od česa je odvisna cena?

Cena je odvisna od velikosti oz. moči naprave. Najdražja naprava pri nas v redni ponudbi stane nekaj več kot 8000 €. Ima veliko dodatne opreme, kot je dodatna šuko vtičnica, termično varovalo …


Kakšna je poraba posameznega izdelka?

Poraba se od posameznega izdelka razlikuje, vseeno velja, da je agregat s Honda motorjem varčen, kar ne pomeni tudi, da ni tudi zmogljiv.


Pošlji povpraševanje