Fogo

Razvrsti po:

Potrebujete agregat za elektriko, vendar niste prepričani kateri model pogonskega motorja izbrati. Prednosti dizelskih motorjev so nekoliko manjša poraba goriva v primerjavi z bencinskimi motorji in večja avtonomija, medtem ko je raven hrupa dizelskih motorjev nekoliko višja od bencinskih.

Ste v zadregi med enofaznim in trifaznim enofaznim agregatom?

Če so vaši porabniki izključno enofazni in nimate trifaznih, bo prava izbira enofazni električni agregat, saj omogočajo popoln izkoristek navedene izhodne moči agregata.

Ni razdelitve na faze kot pri trifazni. Če imate trifazni porabniki so edina izbira trifazni agregati.

Agregat za elektriko je v osnovi mala elektrarna. Električni agregat ima dve glavni komponenti: motor z notranjim zgorevanjem in alternator. Tako kot motor z notranjim zgorevanjem v avtomobilu tudi motor agregata potrebuje gorivo za delovanje. Dizel, zemeljski plin, propan, bencin in biogorivo so običajne možnosti.

Će potrebujete agregat za hišo ali pa za kampiranje, za stojnico na sejmu ali pa delo na kmetiji oziroma na gradbišču ali terenu, ste na pravem naslovu. Na zalogi imamo agregate treh svetovnih proizvajalcev: poljski FOGO,  ki ima agregate s Honda motorjem, italijanski GenSet, in največjega Kitajskega proizvajalca Hailin.

CENOVNI RAZPON

Iščete vaš prvi agregat za elektriko? Niste edini. Ob vse pogostejših vremenskih nevščesnosti in posledično pogostejših izpadih elektrike, mnogi razmišljajo, da si pravočasno priskrbijo agregat za hišo. A če ga kupujete prvič, se verjetno sprašujete, na kaj paziti in kako se odločiti za pravega. Za vas imamo rešitev. Pokličite 01 72 95 111 ali pa nam pišite na info@metalmikulic.si. Lahko nas tudi obiščite v našem prodajnem salonu v Radomljah pri Domžalah in skupaj z našim strokovnim kadrom boste pregledali vse možnosti in našli pravi električni agregat, ki bo ustrezal vašim potrebam.

Pri nas boste našli električni agregat za profesionalno – intenzivno uporabo, kot tudi za občasno hišno uporabo. Na zalogi imamo agregate treh proizvajalcev. FOGO agregat za elektriko se lahko pohvali s Honda motorjem. Potem so tu še vrhunski diesel agregati italijanskega podjetja GenSet, ki imajo tudi do cca 200 kW moči. In nazadnje imamo v ponudbi agregate priznanega in največjega Kitajskega proizvajalca Hailin. Gre za podjetje, ki se razvija izjemno hitro in je kooperant Honde, Yamahe in drugih znanih proizvajalcev.  Za vse agregate imamo rezervne dele in nudimo servis. Priskrbite si svoj agregat za hišo ali pa za delo na terenu pravočasno in si pripeljite elektriko, tam kjer jo potrebujete.

Pogosto zastavljena vprašanja

Katere so najpomembnejše lastnosti, ki jih morajo imeti agregati?

Pred nakupom preverite, kakšen agregat sploh potrebujete. Če želite majhno prenosno napravo, ki jo lahko brez težav prevažate v svojem vozilu, so primernejši manjši modeli, kot so agregati inverter F4001is.


Imate v vaši ponudbi na voljo tudi večje izdelčne variacije?

Izdelka FV20000CRA in FV11001CRA sta večjih dimenzij in primerna tudi za uporabo v industrijskem okolju.


Zakaj je inverterski agregat dobra izbira?

V prvi vrsti se lahko pohvali z manjšo porabo energije, prav tako je naprava manj hrupna in ima nizke emisije. Ker je zelo tih, je idealna izbira tudi za bivalno okolje (v bližini počitniških prikolic in hišic).


Od česa je odvisna cena?

Cena je odvisna od velikosti oz. moči naprave. Najdražja naprava pri nas v redni ponudbi stane nekaj več kot 8000 €. Ima veliko dodatne opreme, kot je dodatna šuko vtičnica, termično varovalo …


Kakšna je poraba posameznega izdelka?

Poraba se od posameznega izdelka razlikuje, vseeno velja, da je agregat s Honda motorjem varčen, kar ne pomeni tudi, da ni tudi zmogljiv.


Pošlji povpraševanje