Bencinski agregat

Razvrsti po:

Bencinski agregat je pogost stroj tako med lastniki zasebnih hiš in počitniških hišic. Poleg tega se uporablja v manjših podjetjih, na gradbiščih, piknikih in v nujnih primerih. Naprava lahko deluje neprekinjeno od 4 do 11 ur na dan. Zato strokovnjaki priporočajo uporabo bencinskih agregatov med izpadi električne energije.

Bencinski agregat je sestavljen iz motorja z notranjim izgorevanjem (običajno štiritaktnega) in električnega generatorja. Agregati v naši ponudbi so izjemno funkcionalni, saj so opremljeni z različnimi funkcijami, na primer s sistemom za stabilizacijo napetosti AVR, električnimi zaganjalniki, vgrajenim avtomatskim preklopnim stikalom (ATS) in indikatorji obremenitve. Poleg tega boste našli Večina ima premaze, ki absorbirajo hrup in se uporabljajo za povečanje ravni zvočne izolacije bencinskih agregatov.

Prednosti bencinskih agregatov:

  • Uporaba bencinskega agregata ne zahteva posebnega znanja ali spretnosti. Motor se zažene ročno, zmogljivejši modeli pa imajo električni zaganjalnik. Skoraj vsak sodobni model je opremljen s sistemom za stabilizacijo napetosti AVR, ki nadzoruje moč napajane napetosti;
  • Enostavno vzdrževanje. Da bo bencinski agregat deloval čim dlje, morate pred zagonom preveriti le raven olja v elektrarni. Prav tako občasno preverite stanje svečk;
  • Bencinski agregat (še posebej inverterski agregat) odlikuje nizka raven hrupa, kar jih loči od drugih agregatov;
  • Dolga življenjska doba (to še posebej velja za inverterske agregate);
  • Bencinski agregat je primeren za delovanje v zaprtih prostorih in na prostem. Temperaturna nihanja in visoko vlažnost ne vplivajo na njegovo delovanje.
CENOVNI RAZPON

Bencinski agregat lahko uporabite pri gradbenih in gospodinjskih delih. Poleg tega se pogosto uporablja v izrednih razmerah, ko je treba čim hitreje ustvariti oskrbo z električno energijo z visoko stabilnostjo. Bencinski agregat ima to prednost, da ga lahko uporabite v skoraj vseh razmerah.

Bencinski agregati se razlikujejo po teži in visoki stopnji proizvodnje električne energije. To jim omogoča uporabo tako v domače kot v industrijske namene. Kompaktnost bencinskih agregatov zagotavlja njihovo mobilnost in poenostavlja postopek prevoza.

Bencinski agregat je kompaktna elektrarna, ki zagotavlja delovanje gospodinjskih aparatov, gradbenih orodij in različne opreme. Je zanesljiv rezervni vir električne energije za zasebne hiše, letovišča in industrijske objekte.

Če povzamemo, je bencinski agregat primeren za izredne ali načrtovane izpade električne energije od 4 do 11 ur na dan. Uporabite ga lahko za gradbene in industrijske objekte, letovišča, zasebne hiše in nujne primere. Cena bencinskih agregatov je nizka; enostavno jih je vzdrževati in popravljati. Glavna značilnost bencinskih agfregatov je možnost, da nanje priključite najbolj občutljivo električno opremo.

V naši ponudbi boste našli bencinske agregate podjetja Honda in pa agregate poljskega podjetja Fogo, ki ima prav tako hondin motor.

Pri izbiri bencinskega agregata je treba pravilno določiti moč, saj boste le-tako lahko v celoti izkoristili njegove prednosti. Da boste izbrali pravega in bili z nakupom zadovoljni, vam svetujemo, da prej kontaktirate naše strokovnjake na 01 72 95 111 ali pa po elektronski pošti na info@metalmikulic.si. Lahko nas tudi obiščete v našem prodajnem salonu v Radomljah.

Pošlji povpraševanje