SINCO

Razvrsti po:

Podjetje SINCO (nekoč znano kot Hailin) je vodilna blagovna znamka za bencinske motorje, agregate in vodne črpalke. Letno proizvede približno 300.000 agregatov in vodnih črpalk. ki se večinoma izvažajo v Evropo, Severno in Južno Ameriko, Avstralijo, Japonsko, Afriko in druge regije. Poleg tega SINCO proizvaja različne specifikacije ročičnih gredi za dizelske in bencinske motorje.

Opremljen z naprednimi proizvodnimi linijami za ulivanje, strojno obdelavo, obdelavo kovinskih plošč in površinsko obdelavo je SINCO moderno podjetje, ki združuje znanstveno raziskovanje in razvoj, proizvodnjo, prodajo in storitve, uvoz in izvoz bencinskih, dizelskih motorjev, agregatov in vodnih črpalk. Kot eno vodilnih podjetij po obsegu podjetja, tehnični moči in kakovosti izdelkov v industriji je SINCO pridobil osnovo za stalne stranke, kot so HONDA, SAWAFUJI, HITACHI in druga mednarodna, dobro znana podjetja.

SINCO ima certifikat sistema vodenja kakovosti ISO9001, agregati in vodne črpalke pa imajo oznako CE, ki označuje skladnost izdelka z Evropsko zakonodajo na področju varnosti, zdravja in varovanja okolja in nemški certifikat GS, ki dokazuje skladnost izdelkov z nemškimi zakonskimi predpisi o varnosti izdelkov.

CENOVNI RAZPON

Pošlji povpraševanje