Ročno orodje RIDGID

Razvrsti po:

Kakovostno ročno orodje Ridgid je ponos vsakega mojstra, hkrati pa omogoča več natančnosti in odlično opravljeno delo. Izdelki znanega proizvajalca Ridgid nudijo vrhunsko zaščito pred mehanskimi poškodbami, zagotavljajo optimalno oprijemljivost in natančnost. Večnamensko ročno orodje, kot je rezalec cevi, nudi možnost nastavljivosti širine in je primerno za rezanje različnih vrst materialov. Sprehodite se po naši ponudbi in dopolnite svojo zbirko mojstrskih pripomočkov in opreme!

CENOVNI RAZPON

Pogosto zastavljena vprašanja

Po čem so poznano ročno orodje Ridgid?

Vsi izdelki podjetja Ridgid so narejeni iz visokokakovostnih materialov in so poznani po masivnem litoželeznem ogrodju in ročaju.


Ali je ročno orodje Ridgid uveljavljeno?

Podjetje je na trgu prisotno že od leta 1923, takrat so bile trgu predstavljene cevne klešče. Pripomočki se odlično obnesejo tudi v resnejših vremenskih razmerah, kot so mraz, vročina, blato …


Katere so glavne prednosti ročnega rezalca cevi?

Ročni rezalec cevi ima ergonomično obliko profila I, ker ima kaljeno površino, je obraba orodja upočasnjena. Omogočeno hitro in učinkovito rezanje različnih materialov (PE, PB, PP).


Je Ridgid ročno orodje kakovostno?

Čeprav asortiman izdelkov podjetja Ridgid ni tako razgiban/širok, izdelki slovijo po svoji visoki kakovosti in uporabnosti. Nekateri mojstri so jih označili za orodje, ki »traja« celo življenje.


Kakšne so cene?

Cena je odvisna od vrste inštrumenta, pa tudi njegove kompleksnosti. V naši ponudbi so na voljo od 40 € dalje.


Pošlji povpraševanje